domingo, 6 de febrero de 2011

Open BMW Martin i Conesa - Llambilles 06-02-2011

Aquest diumenge, es va donar el tret de sortida a l’Open BMW Martin i Conesa, amb la disputa de la 1ª prova a la població de Llambilles, amb un total de 488 participants.

Així doncs, també es va donar el tret de sortida a aquest nou projecte de Vilobici, amb nombrosos corredors d’aquest nou equip. Van participar en la categoria de Master-40 en Lluis Julià, amb Master-30 l’Angel Guich i en Ramon Asgleyas, en Sub-23 en Galderic Jover i en Júnior en Xavier Roca, i els corredors Xavier Babot i Xavier Masnou que van prendre la sortida a la Marxa.

Pel que fa als resultats de l'equip, que van disputar l'Open, en el circuit de 35km, van ser els següents:

Angel Guich, 24è classificat de la general i 10è Master-30 amb un temps de 1:58:31.
Lluis Julià, 35è classificat de la general i 6è Master-40 amb un temps de 2:01:52.
Galderic Jover, 39è classificat de la general i 7è Sub-23 amb un temps de 2:02:33.
Ramon Asgleyas, 41è classificat de la general i 16è Master-30 amb un temps de 2:03:34.
Xavier Roca, 56è classificat de la general i 3è Júnior amb un temps de 2:08:08.

Pel que fa als resultats dels participants de l'equip a la volta curta de la marxa, 18km, van ser els següents:

Xavier Babot, 8è classificat amb un temps de 58:50.
Xavier Masnou, 20è classificat amb un temps de 1:04:19.

Tots els nostres corredors coincideixen, que va ser un circuit dur i tècnic, i amb un terreny molt canviant, amb seccions ràpides, trialeres tècniques i alguna rampa dura.