domingo, 27 de febrero de 2011

Open BMW Martin i Conesa-Les Planes d'Hostoles 27-02-2011

Aquest diumenge es va disputar la 4ª i última prova de l’Open BMW a la població de Les Planes d’Hostoles, amb una participació de 350 participants i un circuit on s’enllaçaven trams de la Tramuntbike 2010.

Pel que fa a l’equip de Vilobici competició, van participar en la categoria de Master-40 en Lluis Julià, amb Master-30 l’Angel Guich i en Ramon Asgleyas i en Júnior en Xavier Roca..

Pel que fa als resultats de l'equip, que van disputar l'Open, en el circuit de 35km, van ser els següents:

Angel Guich, 25è classificat de la general i 8è Master-30 amb un temps de 1:46:22.
Ramon Asgleyas, 38è classificat de la general i 11è Master-30 amb un temps de 1:52:11.
Lluis Julià, 40è classificat de la general i 7è Master-40 amb un temps de 1:52:15.
Xavier Roca, 58è classificat de la general i 8è Júnior amb un temps de 1:58:02.

Classificació Open BMW Les Planes d’Hostoles - Volta Llarga
Classificació Open BMW Les Planes d’Hostoles - Volta Curta
Classificació Marxa Les Planes d’Hostoles - Volta Llarga
Classificació Marxa Les Planes d’Hostoles - Volta Curta

La classificació final del campionat per part de l’equip Vilobici competició, han sigut els següents:

Open BMW Martin i Conesa - Canet d'Adri 20-02-2011

Aquest diumenge es va disputar la 3ª i penúltima prova de l’Open BMW a la població de Canet d’Adri, amb una participació de 330 participants tot i que durant la nit va ploure i va deixar un circuit realment dur per la gran quantitat de fang que es van trobar.

Pel que fa a l’equip de Vilobici competició, van participar en la categoria de Master-40 en Josep Cornellà, Master-30 l’Angel Guich, Xavier Babot i en Ramon Asgleyas i en Júnior en Xavier Roca.

Xavier Roca, 81è classificat de la general i 6è Júnior amb un temps de 1:55:55.
Josep Cornellà, 93è classificat de la general i 19è Master-40 amb un temps de 2:09:23.
Xavier Babot, 97è classificat de la general i 38è Master-40 amb un temps de 2:17:55.

Classificació Open BMW Canet d’Adri - Volta Llarga
Classificació Open BMW Canet d’Adri - Volta Curta
Classificació Marxa Canet d’Adri - Volta Llarga
Classificació Marxa Canet d’Adri - Volta Curta

domingo, 13 de febrero de 2011

Open BMW Martin i Conesa - Lladó 13-02-2011

Aquest diumenge es va disputar la 2ª prova de l’Open BMW a la població de Lladó, amb una participació superior als 350 participants.

Van participar en la categoria de Master-40 en Lluis Julià, amb Master-30 l’Angel Guich i en Ramon Asgleyas, en Sub-23 en Galderic Jover i en Júnior en Xavier Roca.

Galderic Jover, 45è classificat de la general i 9è Sub-23 amb un temps de 1:45:16.
Xavier Roca, 76è classificat de la general i 2n Júnior amb un temps de 1:52:48.

Open BMW Martin i Conesa - Llambilles 06-02-2011

Aquest diumenge, es va donar el tret de sortida a l’Open BMW Martin i Conesa, amb la disputa de la 1ª prova a la població de Llambilles, amb un total de 488 participants.

Així doncs, també es va donar el tret de sortida a aquest nou projecte de Vilobici, amb nombrosos corredors d’aquest nou equip. Van participar en la categoria de Master-40 en Lluis Julià, amb Master-30 l’Angel Guich i en Ramon Asgleyas, en Sub-23 en Galderic Jover i en Júnior en Xavier Roca, i els corredors Xavier Babot i Xavier Masnou que van prendre la sortida a la Marxa.

Xavier Roca, 56è classificat de la general i 3è Júnior amb un temps de 2:08:08.

Pel que fa als resultats dels participants de l'equip a la volta curta de la marxa, 18km, van ser els següents:

Xavier Babot, 8è classificat amb un temps de 58:50.
Xavier Masnou, 20è classificat amb un temps de 1:04:19.

Tots els nostres corredors coincideixen, que va ser un circuit dur i tècnic, i amb un terreny molt canviant, amb seccions ràpides, trialeres tècniques i alguna rampa dura.